PERSONAL COACHING

 

Coaching is elkaar uitdagen en prikkelen

 

Coaching is niet alleen leren maar ook afleren

Politici, opiniemakers en bedrijfsleiders die veel in het nieuws komen weten als geen ander hoe snel de media hun carrière kunnen maken of kraken.

Een mediatraining van 1 of 2 dagdelen is dan meestal niet voldoende om u goed uit de slag te trekken.

Belangrijk is dat u in beelden leert praten, dat u korte en actieve zinnen gebruikt, goed met uw stem moduleert, dat u zich bewust bent van uw lichaamstaal en hoe u die het best kan inzetten.

Dergelijke zaken leer je niet zomaar eventjes. Dat vraagt tijd en oefening, begeleiding en advies.
Want wist u: trainen is niet alleen aanleren, maar ook afleren

Vertrek vanuit je eigen persoonlijkheid

Wij vertrekken daarbij altijd vanuit je eigen persoonlijkheid.
Nooit zullen we proberen om van een saaie politicus een tweede Urbanus of een swingende Casanova te maken.

Ieder mens heeft sterke en minder sterke kanten. De sterke zullen we uitvergroten en de minder sterke zullen we helpen wegmasseren.

De juiste ‘State of Mind’

We kunnen geen wonderen verrichten, maar soms gebeuren ze toch. Want een goed verhaal willen vertellen, heeft soms ook te maken met het durven afwerpen van een ‘mental lock’. Goed presenteren tijdens debatten of interviews is in die zin vaak een ‘state of mind’. Zo kan een saaie, onzekere politicus iemand worden met de uitstraling van een degelijk bestuurder met kennis van zaken die weet wat hij wil.

En zeg nu zelf: u stemt toch ook liever op iemand die kennis en gezag uitstraalt dan op iemand die veel weg heeft van de ideale schoonzoon, maar waaraan u niet uw portemonnee zou toevertrouwen?

Pin It on Pinterest