Mediatraining is een vak, ons vak!

mediatraining voor politici, topmanagers en woordvoerders

Lees meerOfferte?

op zoek naar een goede mediatraining?

al meer dan 25 jaar geven wij mediatraining, debattraining in de benelux

Waarom mediatraining ook voor u een must is …

Is het u al eens opgevallen dat ook in uw organisatie het niet altijd de slimste mensen zijn die de hoogste posities bekleden, maar wel degenen die het ’t best kunnen uitleggen? In die zin is er niks veranderd sinds het oude Griekenland. Ook toen had je waterdragers die achter de schermen het zware werk deden en de sterren die op het plein de show stalen. Wilt u leren hoe u op het ‘plein’ uw verhaal het beste voor de Bühne brengt, dan bent u bij MediaTraining Benelux aan het goede adres.

Mediatraining  bij ons in de TV-Studio of bij u op locatie

Trainen bij u op locatie of in een professionele studio: de keuze is aan u. Voor onze opdrachtgevers in Zuid-West-Nederland en Vlaanderen geven we mediatraining in onze ultramoderne studio in Zeeland. Tijdens interviews leert u hoe u het beste uw boodschap overbrengt op televisie en radio. En u leert controle te houden over het gesprek. Daarnaast is er tijdens de training aandacht voor houding en non-verbale communicatie.
Liever training bij u op kantoor? We komen graag naar u toe. Waar ook in de Benelux. Waar ook in Europa en zelfs daarbuiten. Bij trainingen in de Benelux nemen we onze camera’s, een complete set randapparatuur, monitors en beamers mee.

Waarom kiest u voor Mediatraining Benelux?

Veel aanbieders van mediatraining werken met gelegenheidstrainers, vaak (ex-)journalisten, die zich dikwijls beschouwen als de waakhonden van de democratie. Bij positief nieuws, zolang er dus geen vuiltje aan de lucht is, maakt dat niet zoveel uit. Want bij positief nieuws lopen immers de belangen van de ‘journalist/trainer en de deelnemer parallel: kort en krachtig een verhaal begrijpelijk voor de Bühne brengen. Een (ex-)journalist zal u daar heel goed mee kunnen helpen. Maar zodra er sprake is van een crisissituatie dan is de relatie met de media meestal gespannen, zelfs vijandig! Voor journalisten die als gelegenheidstrainer werken, is het dan heel moeilijk om zich te verplaatsen in uw schoenen. Om u te trainen vanuit UW IMAGOBELANGEN. En dat zou u wel eens duur te staan kunnen komen als het er echt op aan komt!

Wat klanten van ons zeggen

We kozen voor de mediatraining van Evert van Wijk omdat deze heel praktisch van opzet is met precies genoeg theorie: vooraf m.b.v. een vlot geschreven syllabus en tijdens de dag zelf rondom de cases. Voor ons als Benelux-organisatie was het ook een pluspunt dat Evert met zowel Nederlanders als Belgen veel werkt. Met de twee groepen deelnemers van Marine Harvest Benelux hebben we met veel plezier de praktijkcases gedaan met twee enthousiaste en deskundige trainers. Heel bruikbaar en nuttig: goede instructies en feedback, in een goede sfeer. Voor herhaling vatbaar!

Margreet van Harn

Marketing & Innovation Director, Marine Harvest Benelux

No nonsens, leerrijk, pragmatisch en doelgericht!

Een erg waardevolle training. Met verdiepende en tegelijk heel praktische werkwijze, waarin vooral  door middel van rollenspellen met reflectie gewerkt wordt aan het mediaoptreden zelf als aan het aanscherpen van de te vertellen boodschap. Een aanrader!

Herre van Kaam

Directeur , Vreeland Groep Organisatieadviseurs - Bilthoven

Evert traint mijn collega’s en mij al jaren … en ja, we zochten het soms bij andere mediatrainers …. maar keerden altijd terug. Wat kenmerkt Evert’s aanpak? Juist voldoende theoretisch inzicht maar vooral veel praktijk, no nonsens en pragmatisme.

Els De Clercq

Manager Communicatie & Media Relaties , Engie-Kerncentrale Doel

‘Snedig, ad-rem en to the point – Evert van Wijk is de belichaming van hedendaagse en professionele communicatie’

An Luyten

Pers- en Mediamanager Marketing en Communicatie , Rode Kruis

‘Het grote voordeel voor ons van werken met Evert is dat hij de branche kent, daar ontzettend veel eigen ervaring heeft opgedaan en die inzet om ons te helpen. De persoonlijke benadering, op maat gemaakte trainingen en zijn kritische feedback, maken dat we graag steeds weer gebruik maken van zijn diensten.’

Saskia Verhoeven

Manager Corporate & Marketing Communication , Teijin Aramid B.V.

We werken al ruim 10 jaar met Evert van Wijk als mediatrainer. Hij is niet alleen één grote brok ervaring, maar hij weet het ook over te brengen. Dankzij zijn de aangeleerde technieken, voel ik me echt beslagen ten ijs tijdens mediacontacten.

Anne Artisien

Communication Manager , Air Liquide Benelux Industries

Na 8 jaar met Evert van Wijk gewerkt te hebben, dachten we dat het tijd voor verandering was, maar nadat we diverse andere trainers hadden uitgeprobeerd, bleek uit de interne evaluatie dat de aanpak van Evert verre de voorkeur genoot.

Marco Apers

Algemeen directeur , Cleaning Professionals

Recente blogposts

Wij trainen in de hele Benelux, of op locatie van de klant of in een nabijgelegen trainings/vergaderruimte/tv-studio

Natuurlijk kunt u ook desgewenst bij ons op locatie in onze professionele studio trainen

Hoe vindt u ons?

Op de Contactpagina kunt u een boodschap achterlaten.
U kunt ons Bellen of Whatsappen op:
+31 6 42 77 97 41  of op
+32 498 44 44 47
U kunt ook een Mail sturen